2013年2月24日星期日

iført Nike Free til nye ser

nike free run dame "ah" lyd, så velsignelse av det magiske skjold, løp ti til start utgang mørkt Underground Palace lag BOSS skjelett bueskyttere elite, der [regn pære] Disse spiller BOSS nirvana, nike bare hvert minutt holdt det kneppet.Kampopplevelsen boken er en relativt knappe forbruksvarer, delt inn i primær, middels, avansert, master, master-class av klassen, jo høyere nivå jo mer mangelvare, desto vanskeligere å få tak i, er økningen i bruk av forbruksvarer Caifu Zhi også inn multipler av multipler av titalls hundrefold øke.

Hvert nivå av kampopplevelse bøker kan bare bruke fem, nike free run sko kampopplevelse i samme nivå bøker å bruke minst fem apekatter, kan ikke bruke de ferdighetspoeng. I tillegg til kampopplevelse boken nike øke ferdighetspoeng, samt mange andre spesielle medisiner, mat og så øke ferdighetspoeng og attributt poeng, men disse spesielle medisiner og mat innhentet er svært vanskelig, og prisen er også svært dyrt, selv nike ikke nødvendigvis er villige til å bruke de pengene.

PS: mindre enn en måned, 170000 ord, ikke bremse det! Men billige nike free, følte jeg at jeg kunne utbrudd! I morgen, mandag, sikkerhet på slutten av en tre-skift, kjempe for fire innsats like før daggry! Se den blå bølgen til utbruddet og i hvilken grad det! På den tiden, alle medlemmer Klikk de anbefalte syns, til en rekke billetter være å tvinge ah! 】

没有评论:

发表评论