2013年12月2日星期一

http://www.mysteriousplanet.net/mybolg.php air jordan dmxk

Vampire kejsaren Adi mystiska försvinnande,ugg skor rea, vid denna tidpunkt, förlorade en stark ledare släktskap tillfälligt ledd av hertig Carl. Etniskt släktskap fortsätter att lida marginalisering och förtryck, den första ursprungliga läge vasall familj på tre demoner skakat. Duke -nivå en liten vampyr i de mörka områdena i den nuvarande höga nivån endast de mest grundläggande rätt att tala. Wolf och Yizu, desto större värde Yizu Suoai Er. Efter dopet av kaos magi storm, akilleshälen i de tre demoner vasall. Efter att ha passerat en viss grad av variation, slutligen kunde omfamna solen blodgrupp, varulvar är inte rädda för silver, och är inte rädd för hög temperatur Yizu Fire Magic.

Yizu ordinarie ledamöter,ugg stövlar, det tredje ögat i stängt tillstånd. Endast förstå den verkliga innebörden av själen efter Yizu att öppna det tredje ögat. Inga öppna ögonen på Yizu som bara har petrokemiska blick talang förmågor. Petrokemiska blickar inte så legendariska Medusa sedan vakter enligt Yizu denna talang för att bestämma styrkan i den mänskliga anden kraft effekt. Från den del av den petrokemiska industrin, den petrokemiska kroppen. Rengöra kan skingra från låg - till avancerad rening air jordan eller stirrar reparera sig själva också, och kan inte petrokemi. Petrokemiska blick, inte Yizu mest stolt över huvudstaden.

Akilleshäl på grund av rädslan för silver, varulvar verkar knappast i någon strid med den mänskliga imperiet. Släktskap, i de tre tillflöden, en symbol för elegans. Tillhör vägleda klass, överklass aristokrati. Släktskap är mer arrogant än alverna, mer pedantisk gammaldags. uggs Även om det har en anständig strid, men inte klippa strejker, föredrar att göra bakom befäl. Det sista steget är Yizu, prophecy och Drain själ strippad själ att veta. Yizu gör för vargen och släktskap torka saker, i hemlighet utreda, obskyra vasall familje spår förutsäga risk.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论