2014年4月22日星期二

http://www.sut.org.uk/raybanuk.asp ray ban uk jgxp

Specifieke tijd zal door ray ban wayfarer ray ban aviator ray ban aviator communicatiesystemen worden aangemeld. Geschatte algemene leiding van de tijd tien minuten. Militaire vertegenwoordigers uitgelegd. De zogenaamde actieve homing begeleiding, de naam is de gehele receptie op zoek naar begeleiding modus actief. Dit nieuwe type geleide modus is alleen de meest recente rijk ontwikkeld uit. Je weet wel, zelfs de Yankees, wier - laser geleide wapens, de meeste zullen uitstoten alleen binnen tien kilometer. Anders, te ver weg, kan de ontvanger niet de raket ontvangen op de fundamentele laser begeleiding signalen.

Geleide raket hele proces,ray ban zonnebrillen, op dat moment het lanceren van raketten, het moet worden bestraald op het doel, en vervolgens geladen raket laser signaal ontvanger zal de laserkop in het gereflecteerde signaal te ontvangen. Raket zal beginnen om de coördinaten op basis van dit signaal te stellen, en volg dan de coördinaten van de vlucht. In het midden van de vlucht, moet het weer verlicht, zo in de richting van de raket. Tot slot, vloog over het doel, de laatste te bestralen, zodat de richting van de raket gewijzigd voor de laatste keer, uiteindelijk raakte de doelgroep nauwkeurig.

Dus alleen een laser bestraling op de lijn. Nou, je moet gewoon hier blijven, tot het moment dat zijn eigen leventje bescherming Haojiu Hang. Cheng Hao zei vol vertrouwen. OK, dus Chengqiu Yang knikte. Dus gewoon vijftig mensen. Binnenkort, de andere spelers zijn allemaal briljant zaal verdeeld in twee paren, elk gekozen doel begon te vertrekken. Verdomme pluim, ray ban aviator u wil een manier om pluim mech bedriegt gegaan, uit mijn manier om nu te vliegen kan niet vliegen naar Ho had willen grote hoogte te vliegen, hoe dan ook, dit gebied ray ban uk is nu onderhevig aan storingen, plus mech stealth effect op de geschatte zelfs overhead vlogen ray ban aviator ray ban aviator zijn niet gevonden.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论