2013年1月28日星期一

bør du være i stand til å skinne med gutter Nike Shox sko

"Fireworks." Luo Yan nikket på hodet, "sko på nett jeg spesielt for deg å gjøre, har lenge ønsket å sette deg lese det akkurat nå, ser på fyrverkeri på en slik vakker nattehimmelen, ville det være en romantisk . nike, du venter, jeg skal gå sette det til deg. "

Da han var ferdig, han umiddelbart kom opp og gikk til rock fra side trukket ut Huozhe Zi blåser lyse, lyser fyrverkeri ledelsen, og deretter gikk opp til billige nike free rundt og kastet henne å finne et dusin meter unna fyrverkeri Tørk nike netto sted å sitte ned.

Bare justere sittestillingen for henne, bare lytte til "bang", den første høyt fyrverkeri mot himmelen, en stor blomst "Cosmos" og deretter blomstrer på nattehimmelen, mange har foreslått, Li Yan Mei.Kort tid etterpå, den andre ringen, en tredje ring en den "nike sko Small rakett" rullende i luften, og deretter en annen, drar av gårde, fargerik, konkurranser noen som Tiannvsanhua, og noen, som Zhongxinggongyue, noen som hibiskus blomster, noen liker en knopp innpakket Rui ball delfin avvikende syv fargene i høst ned som en meteor over nattehimmelen.

http://www.nikefreerunsea.com/

没有评论:

发表评论