2013年1月29日星期二

skjønnheten hemmeligheten ugg sigøyner sandaler svart 1759

Ikke mye folk har lenge vært den dag-til-dag bombing upsets nerve nummenhet og panikk, kikket Den generelle ned lav akkurat som tidevannet av offentlig tilfluktsrom Bay gå.uggs sko, Shen Lin, han dro snublet foran ham, blandet med publikum, jeg vet ikke skoene når du er på farten sparket, knust glass på bakken over tærne, skarp smerte så Shen Lin Daochou air-condition.

Nødvendig til terrasse ugg australia norge anledning et offer av en svart bil med en skingrende den bremsen Fung lyden manøvrering å fange opp, parkert foran banken, blokkerer veien. Ned to menn på baksiden av bilen, en rask skutt angrep, grep en annen momentum Shen Lin. Gå spille boksing, men ikke den andre siden av fienden, den andre ferdigheter ryddig, opplæring bygge et veletablert, gjorde rett og slett ikke tillate ham å motstå, har hendene bundet bak ryggen nike uk, ifølge bakken.

Engstelig stemme, hørte han at jenta, sliter med å løfte hodet, og jeg så den svarte bilen døren åpen, en lang høy figur iført en røyk grå windbreaker gå sakte, tok den skadde jenta.Cheek bakken grus slitt rå så ikke kunne flytte bilen bare for å se mannen Pro svak så seg tilbake, bare så en gjorde ham plutselig nervøs og undertrykkelse ... klemme halsen og hendene plutselig løs personen bak åpen hånd, og kastet ham uggs siden av veien, tilbake til bilen, 12:59 til rask og stille.

没有评论:

发表评论