2013年9月15日星期日

www.shoxskobe.com nike free ils331

Åpenbart for menneskeheten siden andre verdenskrig. Bringe ny teknologi til slagmarken endrer seg. nike free Viser moderne krigføring mangfoldig og kompleks. Pure stål krig er blitt historie. Ny teknologi og utstyr dominerer utfallet av krigen. Electronic teknologien er mye brukt til ulike soldater væpnede tjenester. De allierte med en minimumsverdi nådd en periode med militære og politiske mål. Fra et strategisk synspunkt. America | innkalt samtidig. I den internasjonale isoleringen av Irak. Gjør det umulig å stole på import av militært utstyr og reservedeler til permanent krig.

Dermed ekstremt svekket Iraks omfattende styrke. Ved hjelp av elektrisk teknologi jamming fiende kommunikasjon kommandoen system. Slik at fienden av all armene korps ble blind døv. Og bruke Air Force fortsette å blåse nike shox utmerket. Svekke fiendens kjemper til et minimum. Og i siste del av ansiktet i kamp. Med elite pansrede angrep fienden i dybden. Omgitt av fiendens tropper gruppen splittet. Og til slutt til Iraks mest elite soldater - den republikanske Guard ` ødeleggende slag. Fokus på de ulike armene taktisk koordinering.

nike shox sko,Spesielt påfallende er suksessen til en patriotisk irakiske Scud- rakett avskjære raketter. Den multinasjonale styrken moral. Styrket alliansen | med selvtillit. Fra ovennevnte kan du se i alle retninger. Moderne krigføring er ikke lenger basert på utfallet av en kraftig militær ensidig kan bestemme det. Men bør være politisk støtte fra det internasjonale samfunnet. Til teknologi og utstyr fordeler. Taktisk fleksibilitet. For å 7# Colin Kaepernick jersey oppnå enighet om strategien i kampanjen. Og til slutt prøve å oppnå sine politiske og militære og økonomiske formål.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论