2013年9月17日星期二

www.shoxskobe.com nike sko norge eax344

Ønsket å se denne saken er ikke veldig nyttig. Så prøv å holde den mentaliteten på kjøpesenteret for å kjøpe to Sony hodetelefoner. Deretter nike free Ta dette headsettet for å finne assosiasjoner. Men fant ikke. Så fant han en kvalitetskontroll avdelingen. QC sa nike free run rett person innkjøpte varer ble identifisert. Så nike nike free run Også finne Industry. Nærings-og handelsdepartementet sa at det må være sertifisert til kvalitet inspeksjon avdelinger. Proof hodetelefonene er falske. Kjører frem og tilbake et par ganger så det er ingen identifikasjon av suksess. Deretter nike free run gikk shopping for å kjøpe alle de resterende ti.

Shopping initiativ varene tilbake, men ingen erstatningsutbetalinger, heller bekjente sine varer til slutt er ikke fake, bare for å gi penger til nike sko trøbbel. Senere nike free run andre besøker Beijing før de fikk kjøpesenter oppreisning. Protection Act Implementering Rules ", som under loven nike free run tenke mer klart gikk shopping for å kjøpe noen falske og shoddy produkter, er dette bedre, endelig fikk til sammen mer enn åtte tusen yuan i erstatning. Senere begynte Wang en aksjon profesjonelt kurs, dette for å få erstatning for det viktigste formålet med de anti - piratkopiering tiltak tiltrukket oppmerksomhet i media, det er å stjele fra Thieves gisler betyr at dette er mangel på rettslig grunnlag, men stjele fra Thieves foreslo også at grunnlaget er noen i forfalskning og Fan Jia, selv om de er så profesjonelle falske overskudd til formålet, men også fra en objektiv grense forfalskning og Fan Jia vilter oppførsel.

Kommer til å finne Wang Fei ikke gjøre noen ting på denne tiden er for en produksjon motorsykkel nike free run bagasjerommet bedriftens aksjon, ta bort totalt et dusin hi barn, men også tjene litt penger, men alltid følt at belønning eller mindre noen, men det er ikke tenkt Fan Investment Group er et stort selskap ville faktisk ser på nike free run. Wang så et utvalg av sykdom, akkurat som nike free run snakk om falske opplevelser, og nå for å bekjempe forfalskning og bedrifter må være næringsliv, offentlig sikkerhet av sammen, eller ingen effekt. Fordi Bureau ikke utøve makt for å bli arrestert, selv om funnet hiet, finne forfalskning, bare bøter, inndragning av varer, folk tatt bort, fordi det ikke er strøm.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论