2013年9月8日星期日

www.shoxskove.com nike norge sdk217

Videre En Jiajun store Naval Shipyard,nike free run, er samlet i Beibu Gulf, Sør-Kinahavet og Gulf kystområdene, det nye skipet til det indiske hav, så lenge, et presserende behov for å formidle noe oseanisk kanalen. Derfor, i 2039 august, en tid da den malaysiske halvøya året, den varmeste måneden, tre ingeniører med en masse bygging utstyr divisjon, åpen for eidet av Kra, senere sluttet i India, Burma og Malaya slagmarken fanget mer enn tohundretusen japanske tropper, delt inn i en del av en kontinuerlig non -stop konstruksjonen.

September,nike norge, da An Yi fortsatt strandet på Cullen nøye i nordøst og krigen i Østen og å håndtere kreftene partene når General Logistics avdeling i Sør-Kina Ministry of Construction og An Jiajun kanalprosjekt består av felles inspeksjon team har vært start. Canal vestsiden av Indiahavet Andaman Sea havnebyen Enron ny by, øst til Stillehavet siden av longchamps South Bay er en ny by Qingan samme port, full - lengde 116 kilometer, elva fem hundre meter bred, dyp tre ti meter, toveis kanal, elvemunninger gitt anti -ubåt garn og radar, ekkolodd og andre enheter for å hindre fiendtlige styrker blandet.

Gjennom aksept,nike sko norge, Statsrådet Premier Xuzai Liang, HE Minister of Construction, Beijing South, General Logistics avdeling og bevare Fang, Yi felles hilsen til kanalen og vestsiden av den nye havnen navn, An Yi gjentatte ganger nekter, høflig avvist invitasjonen, men til slutt av lærde sentrale Statlig Sekretær Jiang Yunshan clappers navngitt. Opprinnelig Administrasjonsrådet forberedt på å engasjere seg i en sprek farbar seremoni, inviterte utenlandske gjester til å delta, men var Anyi Qiang system trykket ned. Nå må det internasjonale samfunnet spille i full gang, er det ingen la merke til at byggingen har vært i en lukket tilstand på byggingen av kanalen, og Luftforsvaret i Andamanhavet En Jiajun Mergui skjærgården, sto House Island, Phuket øya, hvor den fremre Air Force Base, når flåten fra å passere, sendte han krigsfly utvisning South Bay Sør hadde allerede blitt innlandshav, har blitt den overherre av den japanske Pacific Navy turte ikke dybde, så langt, men ingen fant så en ny vassdrag generasjonen, som er svært gunstig å mobilisere South China Fleet.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论